Para capat dus Optima - Green
 • COD PRODUS

  S-04                        S-03

 • Material

  ABS cromat/inox      ABS/inox

 • Diametru

  85 mm                    85 mm

 • Duze silicon

  -                              -

 • Numar functii

  3                              3

 • Anticalcar

  ✔                             ✔

 • Ambalaj

  -                              -

OPTIMA Green - cap de dus mobil

De ce sa nu dai culoare vie baii tale? Para de dus Optima Green este disponibila atat in forma sa simpla, eleganta din ABS cromat, cat si in culoarea alba clasica ABS. Culoarea verde dispusa circular pe para de dus da viata si vitalitate dusului, prin activarea uneia dintre cele 3 functii de dus ale acestui capat de dus.

Acrylonitrile butadiene styrene (ABS) cromat - material realizat din compusi reciclabili

ABS - Acrilonitril - Butadien - Stiren este un material cu proprietăți excelente la termoformare și un grad ridicat de rezistență la impact. Este cel mai larg utilizat material în producția sanitară în ziua de azi. Avantajele sale sunt recunoscute.
Pe lângă faptul că acești compuși sunt reciclabili, produsele prelucrate din acest material sunt rezistente la acizi și baze și au o suprafață natural lucioasă. Cromarea aplicată pe capetele de duș OPTIMA nu este doar pur decorativă ci conferă și o rezistență superioară când sunt expuse la temperaturi înalte sau acțiuni mecanice.

Calitatea experientelor tale conteaza!
Mai multe functii de dus - ploua asa cum iti doresti

Pentru mai mult confort și variații ale stilurilor este recomandat ca para de duș să aibă cât mai multe funcții. Funcțiile capătului de duș pot fi variate, o pară OPTIMA având maxim 5 funcții. Comutarea între aceste funcții se face ușor, printr-un click aflat la îndemână pe pară.

Mărimea perei de duș de asemenea contează, fiind foarte important dacă în sistemul de duș există sau nu o altă modalitatea de duș, gen coloană sau set de duș cu capăt de duș pe plafon sau fix. Pentru un dus comod recomandam maulte tipuri de functii de dus, unele fiind torentiale, altele fiind moi si placute la atingere.
Fiecare functie este destinata unei placeri sau unui scop, anume, si poate fi combinata in mai multe modalitati cu presiunea si temperatura apei.