bateria sanitara Luxor Optima Cron
 • COD PRODUS

  CN-121.3 ACC

 • Cartus SEDAL

  ✔ ceramic Φ35

 • Material

  alamă sanitară de calitate

 • Placare

  tehnologie avansată de placare (cromare - nichelare)

 • Montaj

  pe perete

 • Sistem fixare

 • Sistem duș

  ✔ include furtun de duș, cap de duș și suport de duș

 • SMARTFLIP

Descarcă fișa tehnică

Bateria LUXOR

Bateria realizată pentru luxul stilului modern, minimal

Favorizată de către întreaga tehnologie a gamei CRON, LUXOR va străluci printr-un stil simplu, modern și elegant, care completează atât o baie în culori vii cât și o baie monocromă, prin finisajele ei de calitate. Confortul maxim oferit printr-o funcționare optimă, silențioasă, cât și kitul de instalare complet și accesoriile care o însoțesc fac din această baterie produsul numarul 1 printre bateriile OPTIMA.

De ce să aștepți vacanța sau următoarea programare la SPA, când te poți răsfăța imediat ce ajungi acasă. Te-ai gândit vreodată la dotările bateriilor sanitare ca la un cadou? Cel mai probabil că răspunsul este nu. Dar dotările bateriei LUXOR din gama CRON sunt un cadou pe care ți-l dăruiești ție însuți în fiecare zi. Bateria LUXOR oferă confortul de care are nevoie omul modern, având o structură simplă și elegantă, o foarte bună manevrabilitate a manetei, și nu în ultimul rând, o tehnologie ce garantează funcționarea la parametri optimi cu un consum de apă redus.

Silențios și invidiat, doar pentru cei răsfățați

Setul de fixare sigură pentru excentrice beneficiază de un plus de performanță fiind foarte SILENȚIOS la bateria CRON. Așa cum îi spune și numele bateria se potrivește cu luxul modern. Diverterul pentru schimbarea fluxului de apă de pe cadă pe duș este unul extrem de simplu de utilizat, și mult mai performant, presiunea apei fiind transferată cu totul spre duș, iar ca durată de viață depășește diverterul clasic, prin ridicare. În plus bateria vine însoțită de toate accesoriile necesare pentru folosire: furtun, cap și suport de duș.

SMARTFLIP

Simplitatea tehnologiei frapează prin metoda cea mai confortabilă de a utiliza comutatorul de duș, printr-o rotire a acestuia 180°, fiind mai ușor și mai comod de utilizat. Această funcționalitate este posibilă prin tehnologia SMARTFLIP, și anume a cartușului DIVERTER 180° ceramic rezistent la peste 50.000 cicluri închis/deschis.

REȚINE APA INSTANT

Prin tehnologia supapei anti-picurare SMARTFLIP apa va fi reținută instant la oprirea bateriei, sau la comutarea de la duș înspre țeavă și invers.