Para capat dus Optima - Afrodita
 • COD PRODUS

  A-193

 • Material

  ABS cromat

 • Diametru

  100 mm

 • Duze silicon

 • Numar functii

  5

 • Anticalcar

 • Ambalaj

  ✔ blister

OPTIMA Afrodita - cap de dus mobil

Un cap de dus simplu, care completeaza elegant orice sistem cu care va interactiona, va arata bine atat pe bara fixa cat si pe suport, sau in cabina de dus.
Finisarea cu crom se face prin acoperire cu mai multe straturi foarte fine și o pregătire tehnologică intensă a elementelor din ABS pentru cromat. Finisajul poate fi lucios sau mat.

Acrylonitrile butadiene styrene (ABS) cromat - material realizat din compusi reciclabili

ABS - Acrilonitril - Butadien - Stiren este un material cu proprietăți excelente la termoformare și un grad ridicat de rezistență la impact. Este cel mai larg utilizat material în producția sanitară în ziua de azi. Avantajele sale sunt recunoscute.
Pe lângă faptul că acești compuși sunt reciclabili, produsele prelucrate din acest material sunt rezistente la acizi și baze și au o suprafață natural lucioasă. Cromarea aplicată pe capetele de duș OPTIMA nu este doar pur decorativă ci conferă și o rezistență superioară când sunt expuse la temperaturi înalte sau acțiuni mecanice.

Calitatea experientelor tale conteaza!
Mai multe functii de dus - ploua asa cum iti doresti

Pentru mai mult confort și variații ale stilurilor este recomandat ca para de duș să aibă cât mai multe funcții. Funcțiile capătului de duș pot fi variate, o pară OPTIMA având maxim 5 funcții. Comutarea între aceste funcții se face ușor, printr-un click aflat la îndemână pe pară.

Mărimea perei de duș de asemenea contează, fiind foarte important dacă în sistemul de duș există sau nu o altă modalitatea de duș, gen coloană sau set de duș cu capăt de duș pe plafon sau fix. Pentru un dus comod recomandam maulte tipuri de functii de dus, unele fiind torentiale, altele fiind moi si placute la atingere.
Fiecare functie este destinata unei placeri sau unui scop, anume, si poate fi combinata in mai multe modalitati cu presiunea si temperatura apei.