cabina de dus Optima Imperial Nobless Silver
 • COD PRODUS

  ex-101-S

 • sticla securizata 8mm

  sticlă securizată

 • culoare sticla

  transparent clar

 • profil

  aluminiu cromat

 • nanoeasyclean
Marimi disponibile

ARGINTIUL REPREZINTA BOGĂȚIA

În practică, argintiul este asociat cu înalta tehnologie

Cel mai scump obiect de artă, creat până în prezent, are culoarea argintie. Este vorba despre opera lui Damien Hirst ce reprezintă un craniu uman încrustat cu diamante ce a fost vândută cu 99 de milioane de dolari. În practică, argintiul este asociat cu înalta tehnologie. Semnificaţiile culorii argintii sunt: glamour, industrie, intuiţie, visuri, comunicare, modernitate. Pentru a crea un look high-tech, culoarea argintie trebuie folosită împreună cu alte culori. Argintiul arată bine atunci când este combinat cu alb.

Din punct de vedere tehnic, argintiul nu este o culoare “pură”, deoarece nu se poate crea din paleta de culori. Argintiul are luciu metalic care se obţine prin prelucrarea suplimentară a culorii gri, căreia i se adaugă strălucire.

Montaj atat pe cadita cat si pe pardoseala

Paravanul Nobless Silver se poate monta atât pe cădiță, cât și fără, direct pe podea. Profilele din aluminiu cromat silver compensează până la 15mm din inegalitățile pereților.

Profil reglabil pe lungimea peretelui

Reglajul fin al profilelor se poate face până la 15 mm abatere a peretelui.

Profilele din aluminiu cromat se reglează pe verticală astfel încât să anuleze micile imperfecțiuni ale pereților. Astfel, peretele inegal nu va mai reprezenta o problemă în instalarea unei cabine IMPERIAL cu sticlă securizată.

Bara sustinere din otel inoxidabil

Bara de susținere din oțel inoxidabil, ajustabilă 800 mm -1200 mm

Paravanul gros de 8mm este susținut, pentru mai multă stabilitate, de un telescop din oțel inoxidabil. Aceasta se prinde de perete și de paravanul de sticlă, oferind și un aspect elegant. Datorită funcției reglabile se poate monta între 800 și 1200mm față de perete.