cabina de dus Optima Imperial Nobless Pure
 • COD PRODUS

  ex-101-P

 • sticla securizata 8mm

  sticlă securizată
  Am alocat o rezistență și stabilitate sporită acestui model, pentru cei care doresc calitate.

 • culoare sticla

  transparent imprimat
  Noblețea se potrivește doar cu transparența, iar modelul imprimat aduce un iz aristocrat.

 • profil

  aluminiu cromat
  Profilul din aluminiu cromat permite un reglaj fin de până la 15mm față de perete

 • nanoeasyclean

  Tratarea sticlei transparente se face cu un strat de substanțe care netezește și acoperă porii sticlei, astfel încât să fie mai rezistentă și mai ușor de curățat.

Marimi disponibile

JUST WALK-IN

Noblețea nu are uși și secrete

Structural, Nobless Pure este construită dintr-un perete de sticlă cu rol de paravan. Nu are ușă, deci oferă un confort sporit în acțiunile necesare unui duș. Peretele din sticlă este transparent accesorizat cu un model special creat pentru a-i spori atractivitatea. Profilul din aluminiu cu aspect de oglinda accentuează inocența acestui paravan. Stabilitatea nu este afectată, deoarece din punct de vedere ingineresc bara din oțel inoxidabil fixează peretele de sticlă la o distanță de până la 1200mm față de perete.

Montaj atat pe cadita cat si pe pardoseala

Model gravat pe sticla

Modelul ascunde vag anumite părți ale corpului, devenind astfel foarte senzual. Schița aleasă pentru decorul paravanului reprezintă un carusel asemănător grădinilor caselor nobililor din perioada Franței imperiale. De asemenea, felul fin în care acesta este gravat pe sticlă, lasă impresia unei dezordini studiate, aranjate, un trend modern și mult apreciat în societatea actuală. Modalitatea de personalizare nu afectează stratul de protecție NANO EASY CLEAN al sticlei.

Bara sustinere din otel inoxidabil

Bara de susținere din oțel inoxidabil, ajustabilă 800 mm -1200 mm

Paravanul gros de 8mm este susținut, pentru mai multă stabilitate, de un telescop din oțel inoxidabil. Aceasta se prinde de perete și de paravanul de sticlă, oferind și un aspect elegant. Datorită funcției reglabile se poate monta între 800 și 1200mm față de perete.