cabina de dus Optima Imperial Nobless Black
 • COD PRODUS

  ex-101-B

 • sticla securizata 8mm

  sticlă securizată

 • culoare sticla

  transparent clar

 • profil

  aluminiu negru

 • nanoeasyclean
Marimi disponibile

BLACK IS THE NEW TREND

Paravan de dus cu profil din aluminiu negru

Structural, Nobless Black este construită dintr-un perete de sticlă securizata de 8mm cu rol de paravan. Nu are ușă, deci oferă un confort sporit în acțiunile necesare unui duș. Profilul din aluminiu negru aduce modernitatea in baia in care va fi montata. Chiar la marime mare a paravanului stabilitatea nu este afectată, deoarece din punct de vedere ingineresc bara din oțel inoxidabil negru fixează peretele de sticlă la o distanță de până la 1200mm față de perete.

Montaj atat pe cadita cat si pe pardoseala

Paravanul Nobless Black se poate monta atât pe cădiță, cât și fără, direct pe pardoseala. Profilele din aluminiu negru compensează până la 15mm din inegalitățile pereților.

Profil reglabil pe lungimea peretelui

Reglajul fin al profilelor se poate face până la 15 mm abatere a peretelui.

Profilele din aluminiu negru se reglează pe verticală astfel încât să anuleze micile imperfecțiuni ale pereților. Astfel, peretele inegal nu va mai reprezenta o problemă în instalarea unei cabine IMPERIAL cu sticlă securizată.

Bara sustinere din otel inoxidabil

Bara de susținere din oțel inoxidabil negru, ajustabilă 800 mm -1200 mm

Paravanul gros de 8mm este susținut, pentru mai multă stabilitate, de un telescop din oțel inoxidabil. Aceasta se prinde de perete și de paravanul de sticlă, oferind și un aspect elegant. Datorită funcției reglabile se poate monta între 800 și 1200mm față de perete.