cabina de dus Optima Imperial Chevalier
 • COD PRODUS

  ex-404, ex-403

 • sticla securizata 6mm

  sticlă securizată

 • culoare sticla

  transparent clar

 • manere

  metal cromat

 • balamale

  alama cromata

 • deschidere

  la 90o
  Poate fi montată atât cu deschidere spre dreapta cât și cu deschidere spre stânga, în funcție de poziționarea colțului camerei de baie.

 • profil

  aluminiu cromat

 • nanoeasyclean
Marimi disponibile

O cabină dotată, de siguranță economică

Chevalier este cabina de duș pentru buzunarele econome, echipată cu accesorii de lux. Este formată din 2 pereți de sticlă montați perpendicular pe peretele băii, dintre care unul prins cu balamale de alamă cromată cu funcție de ridicare de ușă. Profilele, balamalele, barele din oțel inoxidabil pentru susținere, mânerele din metal cromat de foarte bună calitate, fac din această cabină cea mai bună ofertă din acest catalog.

Balamale cu sistem de ridicare la deschidere, cu șurub, integrate în sticlă

Balamalele cu sistemul LIFT-EDGE sunt de ultimă generație. Datorită pivotului component ușa se ridică atunci când se deschide. Efectele acestei tehnologii sunt evidente:
- o deschidere mai ușoară, ușa nu atinge pragul atunci când este instalată pe podea, silențiozitate.
- pe interiorul cabinei balamaua este integrată la nivel cu suprafața sticlei, ceea ce permite o acumulare minimă a calcarului din apă și astfel, o curățare perfectă fără efort.

Bară stabilizatoare orizontală sau bară stabilizatoare pe colțuri

Totul depinde de dimensiuni. La cabina de duș de 1000mm lățime se poate opta între bara orizontală din oțel inoxidabil și bara scurtă pe colțuri din aliaj metalic. La dimensiunile mici, de 800 și 900mm există doar opțiunea de bară scurtă din aliaj pentru colțuri, iar pentru dimensiunea generoasă de 1200 lățime este recomandată bara stabilizatoare orizontală.

Montaj pe stanga sau dreapta, pe pardoseala sau pe cadita

Cabina de duș este prevăzută cu o singură ușă. Ea poate fi montată atât cu deschidere spre dreapta cât și cu deschidere spre stânga, în funcție de poziționarea colțului camerei de baie. Peretele din sticlă cu ușă este împărțit în două, unul static și unul mobil, anume ușa, prinse între ele cu 2 balamale cu funcție de ridicare pentru o deschidere silențioasă. Închiderea ușii cu peretele perpendicular se face prin îmbinarea etanș a benzilor magnetice în unghi drept.

Deschiderea se face simplu, în exterior, cu mânerul mare de metal cromat, pătrățos, rotunjit spre partea de jos înspre cabină.