cabina de dus Optima Imperial Royal
 • COD PRODUS

  ex-412

 • sticla securizata 8mm

  sticlă securizată

 • culoare sticla

  transparent clar

 • accesorii

  alama cromata

 • deschidere

  interior-exterior la 90o
  Sistemul de închidere a ușilor prin benzile magnetice suprapuse oblic este ușor de utilizat și asigură confortul.

 • profil

  aluminiu cromat

 • nanoeasyclean
Marimi disponibile

3 pereți în stil Royal

Cabina Royal este o cabină de duș formată structural din 2 pereți și 2 uși. Doi pereți sunt montați perpendicular pe peretele băii, cu o lățime de 800mm, și ușile duble formând un perete de 1200mm. Profilele, balamalele, cele 3 bare de susținere, bara de suport prosop și mânerele cu care este înzestrată sunt dispuse simetric, astfel încât să nu degradeze simplitatea ei.

Accesoriile ei sunt pătrățoase, cu colțuri puțin rotunjite, atât la balamale cât și la mânere. Balamalele se deschid în ambele sensuri și sunt inserate pe s ticla securizată, transparentă, de 8mm. Ușile se deschid și se închid la mijloc cu benzi magnetice suprapuse oblic, o modalitate ce asigură o etanșeitate sporită.

Deschidere spre interior și exterior, instalare atât pe cădiță cât și pe pardoseala

Cele 2 uși mari se deschid atât spre interior cât și spre exterior, urmând linia cabinelor de duș de lux, datorită balamalei din alamă cromată cu sens dublu. Montajul se poate face atât pe pardoseala băii cât și pe cădiță.

Bară din oțel inoxidabil stabilizatoare și suport prosop

Spațiul generos de 1200mm x 800mm este susținut de 3 bare stabilizatoare din oțel inoxidabil, una orizontală și 2 pe colțurile cabinei cu peretele băii. Funcția acestora este clar definită, aceea de a stabiliza poziția pe podea sau pe cădiță a cabinei.

Accesorii din alamă cromată, potrivite stilului royal

Cele 4 balamale care prind pereții de sticlă cu ușa de sticlă sunt produse la standarde înalte de calitate, cu aspect pătrățos rotunjit și finisat la canturi, inserat în sticla securizată astfel încât să nu iasă mult în afară. Aspectul rezultat este unul modern și ingenios, contribuind la subtilitatea caracteristică acestei cabine.