cabina de dus Optima Imperial Majest Large
 • COD PRODUS

  ex-802L

 • sticla securizata 8mm

  sticlă securizată

 • culoare sticla

  transparent clar

 • accesorii

  otel inoxidabil

 • deschidere

  pe role din alama cromata
  culisare pe stânga sau pe dreapta

 • profil

  aluminiu cromat

 • nanoeasyclean

  Tratarea sticlei transparente se face cu un strat de substanțe care netezește și acoperă porii sticlei, astfel încât să fie mai rezistentă și mai ușor de curățat.

Marimi disponibile

O cabină în total asentiment cu natura MEA

Totul merge ca pe role. O cabină deosebită, câștigătoare la concursurile de design mai vechi, dar încă fiind favorită printre cumpărători datorită designului inedit, cu deschidere prin culisare pe role din alamă, dispuse în partea de sus, susținute de bara din oțel inoxidabil lucioasă.

Este formată structural din 2 pereți în formă de L, din sticlă securizată de 8mm, dispuși perpendicular pe peretele băii. Jumătate din peretele frontal este fix, iar cealaltă jumătate îndeplinește rolul de ușă culisantă. În partea de sus este dispusă o bară din oțel inoxidabil, cu rol de bază pentru rolele de alamă, cosmetizată astfel încât aspectul să fie impecabil. De asemenea aceasta îndeplinește și rolul de bară stabilizatoare.

Montaj atat pe cadita cat si pe pardoseala

Montajul se poate face direct pe pardoseala, sau pe cădiță. Modelele de cădițe disponibile le puteți găsi la sfârșitul catalogului. Montată pe pardosea cabina nu își pierde din imperialitate, ea devine doar mai simplă, însă funcționalitățile sunt aceleași, nu este nevoie de nici un compromis, ci doar de o pardosea permisibilă, nealunecoasă.

Deschidere pe role prin culisare stanga-dreapta

Montajul este posibil cu deschidere atât spre dreapta cât și spre stânga. Jumătate din peretele frontal este static, iar cealaltă jumătate se plimbă prin spatele ei. Rolele sunt din alamă cromată, iar bara de susținere din oțel inoxidabil, cu un rol suplimentar de legare pe colț al celor 2 pereți. Manerul mare patratos si puternic, din otel inoxidabil, ajuta la deschiderea usii.