05 MAI, 2018
project
  • #Tehnologii
  • #Baterii
  • #Mai mult control asupra apei

MAI MULT CONTROL ASUPRA APEI

şi duşul sau baia devine mai degrabă o plăcere și nu doar necesitate, prin tehnologia SMARTFLIP si a supapei NODROP

Inovatiile simple si utile sunt cheia atunci cand dorim sa impresionam, dar si sa ajutam clientul. Comutatorul fluxului de apa spre capatul de dus este unul dintre preocuparile constante in industria creatoare de sanitare cu rol decorativ si cu utilitate crescuta. Bateriile din gama Optima Cron fac parte din acel tip de baterii.

In ce consta controlul asupra apei si care sunt parametrii de luat in considerare cand vorbim despre un control mai util al apei:

plan
INOVAȚIE - spre o utilizare mai PRIETENOASĂ a comutatorului apei spre duș

Simplitatea tehnologiei frapează prin metoda cea mai confortabilă de a utiliza comutatorul de duş, printr-o rotire a acestuia 180°, fiind mai uşor şi mai comod de utilizat.
Această funcționalitate este posibilă prin tehnologia SMARTFLIP, și anume a cartuşului DIVERTER 180° ceramic rezistent la peste 50.000 cicluri închis/deschis.

plan
REȚINE APA INSTANT - nici o picătură nu se pierde prin supapa instant special plasată

Prin tehnologia supapei anti-picurare NO-DROP apa va fi reținută instant la oprirea bateriei, sau la comutarea de la duș înspre țeavă și invers.

plan
MOBILITATEA ȚEVII - pentru cazile extra-large

Readucem in colectiile OPTIMA tevile lungi foarte mobile. Mobilitatea tevii lungi de cada prin rotirea sa cu 180O, prin structura sa rezistentă, asamblată cu cele mai de calitate elemente componente și de îmbinare, isi gaseste utilitatea la acele cazi mari, luxoase, unde torentul apei trebuie sa ajunga usor printr-o simpla rotire rapida a tevii.

plan
TEMPERATURA APEI - foarte usor de fixat

Temperatura apei este foarte ușor ajustabilă datorită tehnologiei precise de combinare a apei calde cu apa rece. Randamentul ridicat la presiuni mici și debitul constant datorită aeratorului pentru apă este ceea ce caracterizează în primul rând toate bateriile CRON, dar si alte baterii Optima.

Comentarii si recenzii
  • Nici un comentariu
Comentati articolul